ПРИМО-ЕК

Вашата сграда е вдъхновена от
предизвикателството за балансиране на функцията и красотата.

Page Image
10
Години опит
46
Доволни клиенти
46
Приключени проекти

СТРОИТЕЛНА ФИРМА "ПРИМО-ЕК” ООД е основана през 2011 година в България, с основната дейност - изграждане на модерни съвременни жилищни сгради, всякакъв вид вътрешно-довършителни дейности и строително - монтажни работи. "ПРИМО-ЕК" ООД излиза на българския пазар на недвижими имоти през същата година, залагайки преди всичко на качествено и луксозно изпълнение на жилищни сгради и дейностите по вътрешно - довършителни работи. Ние обръщаме особено внимание на качеството във всички фази на строителния процес – от проектирането до довършителните работи и обзавеждането. В строителната дейност се използват само най-съвременните и качествени технологии и материали.

"ПРИМО - ЕК " ООД работи с екип професионалисти в строителните дейности, с което се осигурява разработване на проектите в максимално кратки срокове, с голяма прецизност, много въображение, естетика, оригиналност и функционалност. Работи и с фирми за строителен надзор, снабдени с всички необходими свидетелства и специалисти за изпълняване на независим строителен контрол. Фирмата за строителен надзор следи и участва активно с мнения и консултации във всички етапи по изграждането на обектите, което е гаранция за качество на изпълнението и на вложените материали. Ние обръщаме особено внимание на качеството във всички фази на строителния процес – от проектирането до довършителните работи и обзавеждането. В строителната дейност се използват само най-съвременните и качествени технологии и материали. "ПРИМО - ЕК" ООД предлага на своите клиенти, цялостно изпълнение на довършителните работи - поставяне на паркетни и теракотни настилки, фаянс, боядисване, шпакловки и обзавеждане на кухни и бани. Отношенията и комуникацията с клиентите се основават на коректност, честност и ОТГОВОРНО поведение. Строителна фирма "ПРИМО-ЕК" ООД предлага на клиентите си висококачествени продукти и услуги, които осигуряват по-висок стандарт на живот в здравословна и безопасна среда. Сградите са функционални, с изцяло завършени външни комуникации - електрозахранване, водопровод, канализация, оформена вертикална планировка и озеленяване, съгласно одобрените проекти. Нашата цел: Трайно настаняване на фирмата на пазара на недвижими имоти на територията на гр. София и страната, чрез изграждане на обекти, които да са пример за качество, дизайн, комфорт и функционалност. “Нашата концепция е оптимална организация, ръководство и контрол на строителния процес и високо качество на крайния продукт”. Нашата философия е, че ние не само градим, но същевременно и ГАРАНТИРАМЕ за построеното от нас и извършените дейности! Нашето мото: “Финес в изпълнението, КОРЕКТНОСТ в отношението!”

Какво предлагаме

Нашата специализация

architecture

Строителна фирма ПРИМО-ЕК ООД предлага цялостно изграждане на сгради в София и страната - строителство на жилищни сгради, офиси, къщи и др.

Interior

Монтаж на гипсокартон, шпакловка, боядисване, монтаж на окачени тавани, лепене на плочки, мазилки и замазки и всички други видове довършителни дейности.

planning

Все повече наши клиенти избират „проектиране, инженеринг и строителство“ като цялостна услуга, тъй като този подход осигурява редица предимства.